Crew

Onze Hospitality medewerkers zijn het hart van de Move2Balance Gym!

Zij ontvangen je gastvrij en zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Je kunt bij hen terecht voor een verse shake, een lekker kopje koffie, thee of een ander heerlijk drankje.

Als je iets leuks ziet in de Move2Balance Gear Boutique helpen ze je graag.

Voor alle vragen kan je bij ze terecht.

01 Foto Crew_DSC8966

Body Control Coaches

Iedereen is bezig met het vinden van een gezonde levensstijl, maar of beweging daar ook in wordt meegenomen? Het blijkt dat ruim 70% van de Nederlanders graag meer wil bewegen, maar niet weet hoe hier invulling aan te geven. De Move2Balance Gym biedt uitkomst door middel van Personal Training uitgevoerd door een deskundige Body Control Coach.

Consequent omgaan met training en voeding zijn de belangrijkste factoren voor succes. Daarom krijg je van je Body Control Coach een op maat gemaakte training die alle belangrijke spiergroepen aanpakt. Deze manier van bewegen zorgt dat jij je doelen behaalt samen met je Body Control Coach.

Ook indien je al een gezonde levensstijl hanteert kan een Body Control Coach net dat beetje extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te leggen. Samen trainen motiveert zodat je body en mind worden versterkt. 

Mindset is de tool in de Gym maar vooral ook in het leven. Het gaat niet alleen om je fysieke kracht, maar juist ook om je mentale kracht. Je Body Control Coach is er om samen met jou je fysieke en mentale kracht verder te ontwikkelen. 

Met je persoonlijke Body Control Coach naast je kan je op extra steun rekenen. Hij of zij helpt je om jouw persoonlijke sportieve doelstellingen te behalen.

02 Foto BCC_DSC8841

Voedingsdeskundige

Fit worden is een proces van persoonlijke ontwikkeling.

Afslanken, aankomen en gezondheid gaan altijd over het creëren van meer geluk, en nooit over kilo’s.

Een gezonde leefstijl start bij jouw karakter en niet bij een dieet. 

Onze ervaren voedingsdeskundige coacht je bij het vinden van die gezonde leefstijl die bij jou en jouw leven past.

03 Foto Voedingsdeskundige_DSC8099

Fysiotherapeuten

Fysiotherapie is niet alleen nuttig wanneer je een blessure hebt, maar kan ook heel goed preventief ingezet worden om blessures te voorkomen.

We werken samen met professionele fysiotherapeuten. Zij maken gebruik van alle faciliteiten in de Move2Balance Gym. Dit is een goede manier om te revalideren en ook om je te helpen klachten te voorkomen.

De fysiotherapeuten zijn betrokken en gedreven om je snel en goed te helpen. 

04 Foto Fysio_DSC8306