Memberships & Tarieven

De Move2Balance Gym is dé oplossing als je onder deskundige begeleiding in een gastvrije high-end ambiance wilt sporten. Bij ons staan personal touch, exclusiviteit, gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Je hebt verschillende mogelijkheden om op een fijne en professionele manier in beweging te blijven:

 • membership
 • individuele begeleiding
 • bedrijfsfitness

 

Memberships

Een membership bij de Move2Balance Gym geeft je recht op gebruikmaking van de sportfaciliteiten in onze club.

Daarnaast mag je onbeperkt deelnemen aan de groepslessen. Wij kiezen er expliciet voor om uitsluitend met kleine groepen te werken. “Klein” betekent bij ons: maximaal 8 members per les. Daardoor krijg je als member veel persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de training. 

 • Het membership bij de Move2Balance Gym kost € 200,- incl. BTW per maand bij een jaarabonnement.
 • Het membership bij de Move2Balance Gym kost € 225,- incl. BTW per maand bij een half jaarabonnement.
 • Het membership bij de Move2Balance Gym kost € 260,- incl. BTW per maand bij een kwartaalabonnement.
 • Het membership bij de Move2Balance Gym kost € 300,- incl. BTW per maand bij een maandabonnement.

Een dagkaart kost € 50,- incl. BTW per persoon per dag. Indien je aansluitend besluit een abonnement af te sluiten en je aanvraag voor een membership wordt gehonoreerd, wordt het bedrag van één dagkaart verrekend met het abonnementsgeld.

Het membership dient met vooruitbetaling te worden voldaan.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- incl. BTW per persoon.

Aanvraag membership
Wil je deel uit maken van de Move2Balance community en een member worden van de Move2Balance Gym? Stuur ons dan snel je aanvraagformulier toe!

We nemen aansluitend snel contact met je op om kennis te maken.

 

 

Individuele begeleiding

Wil je nog meer exclusiviteit? Vanzelfsprekend bieden we je ook Personal Training aan die verzorgd wordt door deskundige Body Control Coaches.

 • Personal Training: € 100,- excl. BTW per uur per persoon
 • Duo Training: € 75,- excl. BTW per uur per persoon bij 2 personen
 • Small Group Training: € 60,- excl. BTW per uur per persoon bij min. 3 en max. 5 personen

In verband met de voor jou gereserveerde tijd worden afspraken waarbij je niet, of te laat bent gekomen in rekening gebracht. Dit geldt ongeacht de reden van het niet op de afspraak komen. Dus ook in geval van bv. het vergeten van de afspraak of een vergissing in de tijd, file, overwerk, ziekte van jezelf of je kinderen, enz. Indien je minimaal 24 uur van te voren afzegt, hoef je de afspraak niet te betalen.

Personal Training
Bij een Personal Training word je één op één begeleid door jouw persoonlijke Body Control Coach. Samen met jou kijkt hij of zij naar jouw sportieve doelstellingen en zorgt voor een training op maat die optimaal bij jou past.

Op deze manier sport je niet alleen veilig maar ook met een hoger rendement dan wanneer je alleen traint. Het trainen samen met je Body Control Coach is uitermate motiverend en kan het laatste duwtje in de rug naar discipline en regelmaat zijn. De combinatie en de balans tussen kracht- en cardiotraining is hierbij essentieel.

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar zijn eveneens welkom om onder begeleiding van een Body Control Coach te sporten.

Ook indien je al een gezonde levensstijl hanteert kan een Body Control Coach net dat beetje extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te leggen. Samen trainen motiveert. Met je eigen Body Control Coach naast je kan je altijd op extra steun rekenen.

Duo Training
Bij een Duo Training, de naam zegt het al, train je samen met één andere persoon onder de deskundige begeleiding van jullie Body Control Coach.

Small Group Training
Als je met een eigen samengestelde groep wilt trainen onder begeleiding van een Body Control Coach, is de Small Group Training voor jullie. Perfect als je samen met je vrienden, familie of kennissen de uitdaging wilt aangaan naar een gezondere levensstijl. Een Small Group bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

 

 

Bedrijfsfitness

Onderzoek toont aan dat fitte werknemers veel energieker en productiever zijn. Ook wordt het ziekteverzuim drastisch verlaagd indien werknemers gezonder en fitter zijn. Dat houdt in dat de werkgever geld bespaart en bovendien voelen de werknemers zich beter.

De werkgever verdient ook veel geld doordat je de kosten van een zieke werknemer al snel minimaal kan verdubbelen: het gaat namelijk niet alleen om die ene zieke werknemer, het gaat ook om de nieuwe kracht of de extra werkdruk bij de collega’s die het over moeten nemen (als je die al hebt).

Wil jij ook fitte(re) werknemers?

Er zijn veel mogelijkheden: 

 • denk aan een bedrijfsabonnement waarmee je werknemers onbeperkt zelf kunnen trainen in de Move2Balance Gym en onbeperkt kunnen deelnemen aan de groepslessen 
 • daarnaast kunnen we voor jouw bedrijf een groepstraining of VIP pakket op maat verzorgen
 • uiteraard kan je je medewerkers ook 1 op 1 door een Body Control Coach laten trainen

Neem contact met ons op om samen jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Vul hieronder jouw aanmeldformulier in!